معایب سینک بدون سینی

معایب سینک بدون سینی

در این مقاله قصد داریم در رابطه با معایب سینک بدون سینی توضیحات مفصلی خدمت شما ارائه نماییم. در حقیقت سینک فضایی برای شستشوی ظروف می باشد که باعث می‌شود قطره‌ای آب بر روی زمین نریزد و عنصر اصلی آشپزخانه محسوب می‌شود. سینک‌های ظرفشویی بصورت توکار و روکار طراحی شده اند. همچنین از لحاظ داشتن امکانات نیز به سینک بدون سینی و سینک سینی دار تقسیم بندی می‌شود. البته این امکانات متفاوت‌تر نیز می‌باشد. مثلا برخی سینک‌ها تک لگن و برخی دو لگن می‌باشند. تمرکز ما در این مقاله بر روی سینک بدون سینی می‌باشد. اینکه این محصولات دارای چه معایبی هستند. برای اطلاع از این موارد با ما همراه باشید.

آیا سینک ظرفشویی بدون سینی برای آشپزخانه شما مناسب است؟

سینک‌های بدون سینی دارای یک یا دو لگن می‌باشد که فضایی برای قرار دادن ظروف و موارد ضروری ندارد. بنابراین خرید سینک بدون سینی اگر فضای کافی در اختیار دارید به هیچ عنوان توصیه نمی‌گردد. از معایب سینک بدون سینی می‌توان به خیس شدن کابینت در حین شستشو، عدم فضای کافی برای قرار دادن وسایل، نداشتن جای کافی برای قرار دادن مایع ظرفشویی و جا اسکاجی و …. به همین خاطر در حال حاضر بسیاری از افرادی که به دنبال خرید یک سینک ظرفشویی باکیفیت و ماندگار هستند معمولا سینک های بدون سینی را انتخاب نمی کنند. زیرا وجود این معایب باعث می‌شوند پس از مدتی به فکر تعویض این سینک‌ها بیفتند. بنابراین توصیه ما به شما این است که حتما برای آشپزخانه خود سینک دارای سینی تهیه نمایید.

سینک تک لگن بدون سینی

سینک تک لگن بدون سینی

همانطور که می‌دانید سینک‌های ظرفشویی فقط برای آشپزخانه‌های منازل کاربرد ندارند و می‌توان از آن‌ها در آشپزخانه‌های کارخانجات، شرکت‌ها، سوله‌های صنعتی و غیره استفاده نمود. بسیاری از فضاهای نامبرده نیازی به سینک‌های سینی دار ندارند و یا فضای کافی برای استفاده از سینک‌ها به همراه سینی ندارند. بنابراین این نوع سینک‌ها را می‌توان در این مواقع استفاده نمود. سینک تک لگن بدون سینی یکی از این موارد می‌باشد که شما می‌توانید از آن برای کاربردهای مختلف استفاده نمایید. قیمت سینک تک لگن بدون سینی بسیار مناسب است و همین مساله نیز باعث شده است که از این محصول به تعداد زیادی در برندهای مختلف تولید شود و از بازار فروش خوبی نیز برخوردار باشد. با اینکه معایب سینک بدون سینی را شرح دادیم اما این محصول طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.

سینک تک لگن بدون سینی

تفاوت سینک بدون سینی و سینک سینی دار

همانطور که خدمتتون توضیح دادیم سینک های بدون سینی دارای معایبی هستند که برای استفاده در آشپزخانه توصیه نمی‌شود. اما اگر فضای قابل استفاده شما کم است چاره ای به غیر از استفاده از این نوع سینک ها ندارید. از معایب سینک های بدون سینی نداشتن فضایی برای قرارگیری ظروف در کنار سینک می باشد. یک مثال ساده برای زمانی است که شما یک قابلمه بزرگ را شسته اید و آبچکان فضای کافی برای قرار دادن این قابلمه را ندارد. اگر سینی نیز وجود نداشته باشد کار برای شما سخت خواهد شد. یا ظروف کثیف را از سر میز جمع کرده اید و اگر سینک شما دارای سینی نباشد باید ظروف کثیف را روی کابینت قرار دهید که باعث کثیف شدن آن خواهد شد. اما سینک دارای سینی به شما کمک می‌کند که تمامی این مشکلات را از سر بگذرانید و با خیال راحت به تجهیز آشپزخانه خود کمک کنید. قیمت سینک بدون سینی نسبت به سینک دارای سینی بسیار مناسب تر است. اما کاربرد و سهولت سینک سینی دار بسیار بیشتر و بهتر می‌باشد.

بررسی معایب سینک بدون سینی

سینک بدون سینی یکی از محصولاتی است که در کنار فروش بسیار مناسبی که دارد دارای معایب مختلفی نیز می‌باشد. همانطور که در این مقاله به شما توضیح دادیم عیوب این محصولات بیشتر از محاسن آن می‌باشد و تنها ویژگی مثبتی که این محصولات دارند اشغال فضای کمتر می‌باشد. تولیدکنندگان این محصولات نیز به دلیل نیاز مشتری نمی‌توانند تولید این محصولات را متوقف کنند. یکی از فضاهایی که این سینک‌ها بسیار کاربرد دارند ازمایشگاه‌ها و مراکز تولید تجهیزات پزشکی می‌باشد. زیرا استفاده از سینک های استیل بهداشتی‌تر  از سینک‌های سرامیکی می باشد بنابراین این سینک‌ها در این دست فضاها بسیار کاربردی هستند. حال که کلیه موارد استفاده از سینک‌های بدون سینی را بررسی کردیم شما می‌توانید با توجه به نیاز خود انتخاب خود را انجام دهید.

ابعاد سینک تک لگن بدون سینی

ابعاد سینک‌های بدون سینی با سینک های لگن دار با یکدیگر متفاوت می‌باشد سینک‌های دارای سینی عرض حدودی  50 سانتیمتری دارند که عرض سینک های سینی دار نیز در همین اندازه می‌باشد. اما طول سینک فاقد سینی بین 40 تا 80 سانتیمتر می باشد که در سینک های دارای سینی این ابعاد تغییر می‌کند و بین 80 الی 100 سانتیمتر و یا بیشتر می باشد. با توجه به معایب سینک فاقد سینی برای خرید سینک بدون سینی و یا سینک های دارای سینی می‌توانید با ما تماس حاصل نمایید.

قیمت سینک تک لگن بدون سینی

برندهای مختلف در زمینه تولید تجهیزات آشپزخانه، سینک های بدون سینی را با کیفیت‌های مختلف و قیمت‌های مختلف عرضه می‌کنند. در حال حاضر برندهای مختلفی از جمله اخوان، آلتون، استیل البرز، کن و میکس پلاس اقدام به تولید سینک های تک لگن بدون سینی نموده اند و برای آن قیمت های مختلفی در نظر گرفته اند. اگر شما قصد خرید سینک تک لگن بدون سینی را دارید و یا می‌خواهید سینک دو لگنه بدون سینی خریداری نمایید میتوانید به سایت فروشگاهی ما سر بزنید و با بیشترین میزان تخفیف در سطح کشور محصول مورد نظر خود را خریداری کنید. علاوه بر آن کارشناسان ما در این مجموعه آماده پاسخگویی به شما هستند و امکان خرید حضوری نیز در  استان البرز و بازرگانی اورست وجود دارد. با ما در ارتباط باشید.

جمع بندی

در این مقاله تلاش کردیم شما را با معایب سینک بدون سینی آشنا نماییم و برندهای محبوب تولید کننده این نوع سینک‌ها را خدمت شما معرفی نماییم. همچنین به بررسی این مشکلات پرداختیم و قیمت آن را نیز بررسی کردیم. شما می‌توانید برای آشپزخانه خود با توجه به ابعاد و کاربرد مورد نیازتان سینک مورد علاقه خود را تهیه کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید با ما تماس حاصل نمایید و برای دیدن نمونه های بیشتر به صفحه محصولات ما مراجعه کنید و علاوه بر سینک، گازهای رومیزی، فرهای برقی و هودهای مخفی و مورب را مشاهده و در صورت نیاز خریداری نمایید. از اینکه با ما همراه بودید از شما کمال تشکر را داریم.

مدیر سایت
ارسال دیدگاه