سینک زیر کورینی چیست؟ آیا برای آشپزخانه من مناسب است؟ سینک زیر کورینی یکی از جدیدترین نمونههای سینک در کشور میباشد که برندهای مختلف ایرانی آن را تولید نمودهاند و استقبال بی نظیری از آن صورت گرفته است. امروزه انتخاب یک سینک کاربردی که هم جلوه زیبایی به اشپزخانه شما بدهد و هم استفاده راحتی داشته باشد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار میباشد. از نامهای دیگری که به سینکهای زیر کورینی اطلاق میشود میتوان به سینک زیرکار و سینک آندرمونت اشاره نمود. نکته حائز اهمیت این است که نباید این نوع سینکها را با سینکهای کورین که جنس آنها همانند محصولات سنگی میباشد اشتباه گرفت. پس با ما همراه باشید تا به شما توضیح دهیم سینک زیر کورینی چیست و در چه نوع آشپزخانههایی قابل استفاده میباشد.
سینک زیر کورین چیست؟
سینک زیر کورین در حقیقت یکی از انواع سینکهایی است که برای ظرفشویی آسپزخانه شما مورد استفاده قرار می گیرد. اگر بخواهیم به انواع سینکهای ظرفشویی اشاره نماییم می توانیم گروههای زیر را نام ببریم.
- سینک ظرفشویی روکار
- سینک ظرفشویی توکار
- سینک ظرفشویی زیرکار یا زیرکورینی
2 نوع اول که از نام آنها پیداست کارکرد مشخصی دارند. اما سینک زیر کورینی نوع دیگری از این محصولات میباشد که درست در زیر کابینت نصب می گردد. در حقیقت لبه کابینت شما محلی است که در زیر آن سینک ظرفشویی زیرکورینی پیچ میشود. این سینک معمولا از جنس استیل ضد زنگ با ضخامت 0.8 یا 1 میلیمتر ساخته میشود و نکته مهم اینکه برای صفحات کابینتی مناسب است که از جنس MDF و نئوپان نباشد. معمولا از این نوع سینکها برای صفحات کابینت سنگی استفاده میشود.
آیا سینک زیر کورینی برای آشپزخانه من مناسب است؟
حال که با سینک زیرکورینی آشنا شدید شاید این سوال برای شما پیش بیاید که آیا برای آشپزخانه من مناسب است؟ همانطور که پیشتر نیز توضیح دادیم این نوع سینکهای ظرفشویی برای آشپزخانههایی مناسب است که صفحه کابینت آن، از جنس سنگ باشد. اگر ساختار کابینت شما بگونهای است که صفحه آن از جنس چوب، MDF و یا نئوپان میباشد بهتر است در انتخاب سینک دقت بیشتری به عمل آورید. سینک زیرکابینتی در صورتی که در کابینت های نامبرده استفاده شود ممکن است باعث آسیب به آن شود. زیرا آب بیشتری در هنگام شستن ظرف در این نوع سینکها به اطراف ریخته میشود و ممکن است باعث باد کردن صفحه کابینت و در نهایت آسیب به آن شود. در ادامه به مزایا و معایب نصب سینک زیرکورینی خواهیم پرداخت.
آیا سینک زیرکار همان سینک زیر کورینی است؟
سوالی که بسیاری از مشتریان از ما میپرسند این است که آیا سینک زیرکورینی همان سینک زیرکار میباشد؟ در جواب باید بگوییم که بله. بسیاری از افراد به جای سینک زیرکورینی از اصطلاح سینک زیرکار استفاده میکنند. سینک زیر کورین یا سینک زیرکابینتی از مدرن ترین سینک های موجود در بازار می باشد که در فروشگاه هود سینک گاز تنوع بسیار زیادی دارد و شما میتوانید با بیشترین میزان تخفیف آنها را تهیه نمایید.
مزایا و معایب نصب سینک ظرفشویی زیر کورینی
اگر بخواهیم مزایای استفاده از سینک زیر کورینی را نام ببریم باید به موارد زیر اشاره نماییم :
- زیبایی بخشیدن به فضای آسپزخانه
- صرفه جویی در فضای آشپزخانه
- مسطح بودن سطح سینک زیرکابینتی باعث میشود نظافت راحتتری نسبت به سایر مدلهای سینک داشته باشد.
حال به معایب سینک زیرکابینتی میپردازیم :
- نامناسب بودن برای کابینتهای MDF و نئوپان
- محدودیت در تنوع سینکهای زیر کورینی از لحاظ سایز و مدل
- ریختن آب روی سطح کابینت به دلیل نداشتن سینی و لبه در سینکهای زیرکابینتی
تفاوت سينک توکار و سینک زیرکار چيست
اگر بخواهیم تفاوت سینک توکار و سینک زیرکار را توضیح دهیم باید بگوییم که سینکهای توکار دارای لبه در اطراف خود میباشند و همین امر به این معنی است که این سینک برای کابینتهای چوبی و MDF نیز مناسب است. همچنین اکثر کابینتهای توکار دارای سینی نیز میباشد که برای قرار دادن ظروف نیز مناسب است. اما سینکهای زیرکار یا زیرکورینی دارای سوراخهایی در لبه میباشد که در زیر کابینت نصب میشود و در حقیقت شما لبهای در اطراف این سینک مشاهده نخواهید کرد. هنگام استفاده از سینک ظرفشویی زیر کورینی در صورت آب بندی نامناسب صفحه روی کابینت باد می کند ولی اگر شما فردی هستید که بعد از هربار شستشو اطراف کابینت را با دستمال کاملا خشک میکنید این نوع سینک برای آشپزخانه شما نیز مناسب است. چرا سینک زیر کار نخریم! اگر به دنبال کارایی مناسب هستید و نه صرفا زیبایی، همچنین اگر کابینت شما دارای صفحه MDF است پیشنهاد ما به شما این است که سینک زیر کورینی نخرید.
نصب سینک زیرکورینی
سینک زیر کورینی نصب خیلی پیچیدهای ندارد و شما به راحتی میتوانید نصب آنرا به عهده نصاب کابینت خود بسپارید. اولین اقدامی که باید برا نصب سینک زیرکار انجا دهید بررسی فضای مورد نیاز برای قرارگیری سینک است. برخلاف سینکهای دیگر در صورت محاسبه اشتباه اندازه سینک زیرکورینی نمی توان فضای اطراف آن را با قرار دادن چوب، سنگ و MDF پر کرد. بعد از برش فضای سینک روی صفحه کابینت نوار PVC به محل برش چسبانده میشود و سپس سینک به زیر آن پیچ میشود. نصاب بستهای سینک زیرکورینی را محکم به آن نصب می کند و سپس با چسب آکواریوم اقدام به آب بندی آن مینماید. در برخی مدلهای سینک ایرانی برند مثل سینکهای اخوان، سینک آلتون، سینک کن و سینک میکس پلاس نوارهای آب بندی به همراه محصول ارائه میشود. بنابراین نصب سینک زیرکورینی نصب سادهای مثل نصبهای دیگر میباشد.
قیمت سینک های زیرکورینی
سینکهای زیرکورینی همانند دیگر انواع دیگر سینک دارای تنوع در قیمت میباشد. این تفاوت در قیمت به دلیل تفاوت در اندازه، تک لگنه و دو لگنه بودن آن، برند سینک و … میباشد. قیمت سینک زیرکورینی نسبت به نوع توکار و یا روکار مشابه، تفاوت چندانی ندارد. زیرا متریال استفاده شده در آن متفاوت نمیباشد و تنها در ظاهر و نصب با یکدیگر متفاوت میباشند. به همین دلیل این نوع محصولات از قیمتهای مناسبی برخوردار میباشند. اگر قصد خرید سینک زیرکورینی را دارید میتوانید از فروشگاه هود سینک گاز که معتبرترین و بهترین سینکهای ایرانی را با بیشترین میزان تخفیف به فروش میرسانند اقلام خود را تهیه نمایید.
جمع بندی
در این مقاله تلاش نمودیم شما را با سینکهای زیرکابینتی آشنا نماییم و به شما توضیح دهیم که سینک زیر کورینی چیست؟ همچنین سعی کردیم به این سوال شما پاسخ دهیم که آیا برای آشپزخانه من مناسب است؟ این مبحث یکی از مواردی بود که بسیاری از مشتریان گرامی ما در مورد آن اطلاع زیادی نداشتند و همیشه از ما درباره این نوع سینکها پرسشهایی داشتند. امیدواریم این مطالب برای شما مفید بوده باشد. اگر درباره انواع سینکهای ظرفشویی و خرید این محصولات باز هم نیاز به مشاوره و استعلام قیمت داشتید با ما در فروشگاه هود سینک گاز در ارتباط باشید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.